Korkutta – slipp korken fri!

Hvis du har irritert deg over de nye korkene til Coca-Cola Norge som sitter fast i flasken, så kan Korkutta være løsningen du ikke visste at du trenger!

Reklamefilm for Korkutta

Denne lille smarte dingsen gjør det enkelt å frigjøre den nye typen kork fra flasken uten å måtte rive eller klippe, og resultatet er en glatt kant – hver gang og uten søl eller bruk av ukvemsord.

Korkutta brukes på korken før man åpner flasken første gang, og det tar bare noen sekunder. Korkutta er ergonomisk utformet, og passer godt i hånden. Grepet som brukes i videoen under er mest for å illustrere, det er mer behagelig å gripe den med håndflaten liggende over korken, og så klemme inn kniven med roten av tommelen.

Kort bruksanvisning

Merk at Korkutta ikke passer på andre korker enn de nye korkene til Coca-Cola Norge som henger fast i flasken (altså brustypene Cola, Fanta, Urge etc).

Dette er et hobbyprosjekt, og det er usikkert hvor mange som vil bli laget, samt at leveringstid kan være litt varierende. Bruk skjemaet under til å legge inn en bestillingsforespørsel. Hvis skjemaet ikke tar i mot svar, så betyr det at bestillinger ikke aksepteres for øyeblikket.